Beeld Consumenten

Wij zijn professionals op het gebied van digitaliseren van alle formaten video, film en audio. Door jarenlange ervaring met professionele media en onze unieke collectie apparatuur kunnen wij alle aanvragen tot digitalisering voor u verwerken.

Nu kunt u een prachtige montage maken voor dat ene grote feest, of een vertoning in de huiselijke kring organiseren.

betamax - inn archive professioneel - Betamax

betamax - dsc07746 2 - Betamax
betamax - betamax - Betamax

Betamax

Betamax, de consumentenversie van Betacam, heeft in de jaren tachtig samen met Video 2000 en VHS gestreden om de standaard voor videorecorders.

Deze strijd werd uiteindelijk gewonnen door het VHS-systeem, hoewel het Betamax-systeem wel beter van kwaliteit is. De meningen over het hoe en waarom VHS de norm is geworden verschillen nogal. De oprichter van Sony (Akio Morita) houdt het erbij dat het probleem lag in de licentie overeenkomsten met andere bedrijven, hetgeen de groei van de Betamax recorder negatief beïnvloedde. De twee kampen werden al snel zichtbaar, met aan de ene kant het Betamax team met daarin: Sony, Toshiba, Sanyo, NEC, Aiwa en Pioneer. En dan in het andere VHS kamp de merken: JVC, Matsushita (Panasonic), Hitachi, Mitsubishi en Akai.

Wij gebruiken de laatste generatie Betamax recorders. Dit om de Betamax band in een zo hoog mogelijke kwaliteit af te spelen. Tevens gebruiken wij uitsluitend hoogwaardige bekabeling om beeld en geluid te transporteren. Zo behouden wij de kwaliteit van de bron. Tijdens dit proces stabiliseren wij de kleurfase en videoniveaus.

Wij werken onder andere voor: