Over ons

inn-Archive B.V. is een dochter van Kroon Media Beheer, opgericht door René Kroon in februari 2016, met als doelstelling een groot kennis gedreven facilitair dienstverlener te worden voor de broadcast industrie, bedrijven, instellingen en consumenten, gespecialiseerd in het digitaliseren van beeld- & geluidsdragers.
team - inn archive professioneel - Over ons

team - over inn archive - Over ons

Wie we zijn

Kroon Media Beheer, eigenaar van Inn-Archive, heeft ruime ervaring in de professionele AV branche en faciliteert haar diensten en studio’s sinds juli 1992.

In 2009 is Kroon Media begonnen met het digitaliseren van het beeldarchief van de AVRO en vanuit deze werkzaamheden is het plan voor de businessunit “Inn-Archive” ontstaan. Het digitaliseren van beeld- en geluidsdragers is een nichemarkt geworden en behelst een specialisme wat snel uitsterft.

De operationele medewerkers hebben allemaal een radio- en/of televisieverleden bij de Nederlandse omroep. Zij beschikken over veel kennis in dit specifieke technische vakgebied en doen dit werk met volle overgave en veel plezier.

Wat we doen

inn-Archive beheert een groot audiovisueel machinepark bestaande uit de meest uiteenlopende video- film- en audiomachines, gebruikt in de afgelopen 50 jaar. Deze vaak zeldzame en oude machines worden door gepassioneerde technici in topconditie gehouden en door vakmensen uit de broadcast branche bediend. Het beheren en in stand houden van zo’n machinepark is heel belangrijk. Beeld- en geluidsdragers uit het verleden zijn kwetsbaar en aan verval onderhevig. Wij faciliteren specifieke kennis en techniek zodat unieke beelden en/of audio opnamen op oude dragers voor de huidige en komende generaties digitaal bewaard kunnen blijven.

Uw materiaal wordt volgens professionele en kritische maatstaven verwerkt en geschikt gemaakt voor verdere bewerking of opslag. Zo kan dit wederom worden vertoond, maar nu digitaal en met een verrassend goed en blijvend resultaat.

En… wij doen meer! Uw gedigitaliseerde content kan bij ons worden opgeslagen in een cloudsysteem, voorzien worden van metadata en eventueel ook verhandeld worden via een speciale portal.

team - inn archive - Over ons
team - dsc08047 1 - Over ons

inn-Archive media encoding

nn-Archive is een kennisgedreven en betrouwbare partner voor het professioneel digitaliseren en omschrijven (toevoegen van metadata) van uw beeld- en/of geluidsarchief.

inn-Archive:

  • Het digitaliseringsproces wordt door vakmensen uitgevoerd.
  • Meerdere digitale uitvoerformaten mogelijk.
  • Wij beschikken over ervaren editors voor het (na)bewerken en/of montage.
  • Mogelijkheid voor opslag voor uw tapearchief in geconditioneerde ruimte.
  • Niet afspeelbare beeld- en geluidsdragers reactiveren wij.

Uw digitale archief online raadplegen? Dit kan middels ons MCMS (Metadata Content Management Systeem) een online (webbased) database programma).

Uw archief veilig gesteld voor de toekomst en snel inzetbaar!
Bewaar het verleden voor de toekomst.

Wij werken onder andere voor