Beeld professionals

Wij zijn gespecialiseerd in het conserveren van analoge audio, video- en filmarchieven voor bedrijven, overheden en instellingen. Digitaliseer uw archief voor behoud in de toekomst. Bekijk hieronder een overzicht van de diverse formaten die wij kunnen omzetten.

Vraag prijs op
usp_1 Professioneel
usp_3 Alle formaten
hq Hoge kwaliteit
Sony D1 / D2 / D3
Deel dit product met uw netwerk

Sony D-1 D-2 D-3

Dit is het eerste realtime digitale videoformaat met uitstekende uitzendkwaliteit.

D-1 of 4: 2: 2 D-1 werd ge├»ntroduceerd door Sony en Bosch in 1986. Het was het eerste realtime digitale videobandformaat met een perfecte uitzendkwaliteit. De feitelijke tape is 19 mm breed (┬ż "inch-band) en had een opnametijd van 94 minuten met de cassette met de grootste afmeting. Het D-1-tapeformaat was erg duur (zowel voor cassettes als de apparatuur) en was daarom niet populair bij de omroepen die het beoogde doelwit voor dit systeem waren.

D-1 vond echter zijn weg naar high-end postproductiestudio's voor specialistisch gebruik in filmscanning en video-animaties, enz. De D-1 cassette bevindt zich in dezelfde behuizing als een D-2 cassette, maar de feitelijke videoband heeft verschillende eigenschappen en daarom niet verenigbaar.

d1 tape en doos groot.png

Overzicht

Vraag prijs op Terug naar overzicht

Stel uw video, film en audio veilig voor de toekomst.
Digitaliseer nu!

Neem contact op

Wij werken o.a. voor:

Bekijk allen