Beeld Professionals

Wij zijn gespecialiseerd in het conserveren van analoge audio, video- en filmarchieven voor bedrijven, overheden en instellingen. Digitaliseer uw archief voor behoud in de toekomst. Bekijk hieronder een overzicht van de diverse formaten die wij kunnen omzetten.
panasonic mii - inn archive professioneel - Panasonic MII

panasonic mii - dsc07746 2 - Panasonic MII
  • panasonic mii - panasonic mii - Panasonic MII
  • panasonic mii - Panasonic Mii 300x294 1 - Panasonic MII

Panasonic MII

MII is een professioneel analoog opnameformaat op videocassette.

Het formaat werd ontwikkeld door Panasonic dat in 1986 concurreerde met het Sony Betacam SP-formaat. Het was gelijk aan de Betacam SP in het gebruik van videotape in een cassette en opname in componentvideokwaliteit. Net als Betacam SP dat is geëvolueerd van Betacam (dat ook is geëvolueerd van de consument Betamax), is MII geëvolueerd van het M-formaat (dat is geëvolueerd van VHS). MII heeft de video- en audiokwaliteit aanzienlijk verbeterd. Er waren twee soorten MII-cassettes. Het grote type bijna zo groot als een VHS-cassette kan ongeveer 90 minuten opnemen. Het kleine type was half zo groot en kon tot 20 minuten opnemen.

[show-logos orderby=’none’ category=’0′ activeurl=’new’ style=’opacity-enhance’ interface=’hcarousel’ tooltip=’false’ description=’false’ limit=’5′ padding=’10’ filter=’false’ carousel=’true,4000,false,false,5000,0,true,false,false,1,0,3′]