Oude speciale video formaten
Shibaden

Voor al uw speciale audio, video- en film formaten kunt u ook bij ons terecht. Wij beschikken over bijna elk type ooit geproduceerd audio, video- en film systeem in onze collectie. Heeft u uw formaat drager niet kunnen vinden? Informeer naar de mogelijkheden.
shibaden - inn archive professioneel - Shibaden

shibaden - inn archive oude video formaten - Shibaden
shibaden - shibaden - Shibaden

Shibaden

Dit is een op zichzelf staande hoogwaardige, redelijk geprijsde solid-state zwart-wit videorecorder uit ongeveer 1968, met twee roterende koppen en werkend op het spiraalvormige scanprincipe. Het is speciaal ontworpen voor commerciële, industriële, educatieve, medische en aanverwante toepassingen.
 Het kan tv-uitzendingen opnemen van een conventionele tv-ontvanger (met adapter), zijn eigen tv-monitor of van een Shibaden tv-camera. Het kan ook functioneren als een integraal onderdeel van een Shibaden Closed Circuit TV-systeem. Mechanisch gezien biedt de SV-700UL betere prestaties dan elke andere videorecorder van dezelfde grootte en prijsklasse. De dubbele roterende koppen zijn gemaakt van speciaal ontwikkeld metaal voor een langere levensduur van de opnamen. Met een frequentiebereik van meer dan 3,5 Mhz levert het meer dan 300 lijnen horizontale resolutie, heeft het een 43 dB signaal-ruisverhouding en garandeert het volledige tapecompatibiliteit van de ene SV-700UL naar de andere. (De meeste recorders, zelfs die van hetzelfde merk en model, kunnen niet aan deze eis voldoen.) De SV-700UL is gemonteerd in een stevige draagbare draagtas die zowel in het veld als binnenshuis kan worden gebruikt.

Wij werken onder andere voor: