Oude video formaten
Akai 1/2 inch Video Cassette System

Voor al uw speciale audio, video- en film formaten kunt u ook bij ons terecht. Wij beschikken over bijna elk type ooit geproduceerd audio, video- en film systeem in onze collectie. Heeft u uw formaat drager niet kunnen vinden? Informeer naar de mogelijkheden.
akai 1/2 inch video cassette system - inn archive professioneel - Akai 1/2 inch Video Cassette System

akai 1/2 inch video cassette system - inn archive oude video formaten - Akai 1/2 inch Video Cassette System
akai 1/2 inch video cassette system - akai 1 2 inch video cassette system - Akai 1/2 inch Video Cassette System

Akai 1/2 inch Video Cassette System

De Akai VT300 uit 1978.

De VT300 werkt i.p.v. losse spoeltjes met cassettes die, als je je nu ziet, erg veel weg hebben van het Betamax formaat. In afmeting is er een klein verschil het systeem was erg betrouwbaar, de mechanische kwaliteit is erg goed en bijna onderhoudsvrij. Dit kwam met name omdat de tape die werd gebruikt van een erg goede kwaliteit was. De breedte van de band is een 1/2 inch net zoals Betamax, VHS en Video2000. De beeldkwaliteit in zwart/wit is zelf opvallend goed, zeker veel beter dan de VT100 serie.

[show-logos orderby=’none’ category=’0′ activeurl=’new’ style=’opacity-enhance’ interface=’hcarousel’ tooltip=’false’ description=’false’ limit=’5′ padding=’10’ filter=’false’ carousel=’true,4000,false,false,5000,0,true,false,false,1,0,3′]