Audio digitaliseren
Nagra SN micro

inn-Archive is gespecialiseerd in het conserveren van analoge audio-archieven voor bedrijven, overheden en instellingen. Digitaliseer uw archief voor behoud in de toekomst. Bekijk hier onder het overzicht van de diverse formaten die wij kunnen omzetten.
nagra sn micro - inn archive professioneel - Nagra SN micro

nagra sn micro - 1 1 400x400 - Nagra SN micro
nagra sn micro - inn archive nagra snt 1 - Nagra SN micro

Nagra SN Micro

De SN lost de synchrone geluidsopnameproblemen van filmmakers op: het kan gemakkelijk worden verborgen tijdens het filmen en een strikte synchronisatie is gegarandeerd. Voor wetenschappelijk onderzoek kan de SN ook gegevens opnemen aan boord van een voortbewogen vaartuig. Er worden rollen van smalle 1/8 ″ (3,81 mm) tape gebruikt en de tapedrive wordt uitgevoerd door een aangedreven kaapstandermotor. Het terugspoelen gaat handmatig maar snel dankzij een overdrive-systeem met behulp van een kleine inklapbare slinger.

Alle elektronische schakelingen zijn zeer geavanceerd en bevatten een spanningsomvormer met variabele verhouding en een automatische niveauregeling. Een speciale miniatuur omnidirectionele condensatormicrofoon kan worden gebruikt en het is ook mogelijk om met een conventionele dynamische microfoon te werken. Een kleine meter geeft de compressiesnelheid van de automatische niveauregeling of de accuspanning aan. Koptelefoons kunnen ook dienen als uitgangsmonitor (vertrouwd afspelen).

Wij werken onder andere voor: