Beeld professionals

Wij zijn gespecialiseerd in het conserveren van analoge audio, video- en filmarchieven voor bedrijven, overheden en instellingen. Digitaliseer uw archief voor behoud in de toekomst. Bekijk hieronder een overzicht van de diverse formaten die wij kunnen omzetten.

Vraag prijs op
usp_1 Professioneel
usp_3 Alle formaten
hq Hoge kwaliteit
Quadroflex 2 inch
Deel dit product met uw netwerk

Quadruplex 2 inch

Ampex AVR3 2-inch videorecorder

Het Amerikaanse bedrijf AMPEX ontwikkelde videorecorders voor uitzendtoepassingen die begonnen in 1956. Met behulp van 2 inch brede magnetische videotape, ook wel 4-kops opname genoemd, was video-opname van hoge kwaliteit mogelijk. Na vele jaren van evolutie werd het de meest professionele en betrouwbare manier om tv-programma's op magnetische videoband op te nemen.

Vanaf het midden van de jaren zestig begonnen omroeporganisaties in Nederland deze machines te gebruiken. Tot ver in de jaren 80 waren dit soort machines in gebruik in de uitzendbranche. De laatste en beste generatie van de quadruplex-videorecordermachines was de Ampex AVR-3, nu operationeel in het machinepark van Inn-Archive.

Er zijn nog steeds veel 2 inch videoband-archieven die gedigitaliseerd moeten worden in Nederland en de hele PAL-wereld. Hier bij Inn-Archive gebruiken we onze meest indrukwekkende videotape-dinosaurus om deze klus te klaren!

Ampex-xsmall.jpg

Overzicht

Vraag prijs op Terug naar overzicht

Stel uw video, film en audio veilig voor de toekomst.
Digitaliseer nu!

Neem contact op

Wij werken o.a. voor:

Bekijk allen