Beeld professionals

Wij zijn gespecialiseerd in het conserveren van analoge audio, video- en filmarchieven voor bedrijven, overheden en instellingen. Digitaliseer uw archief voor behoud in de toekomst. Bekijk hieronder een overzicht van de diverse formaten die wij kunnen omzetten.

Vraag prijs op
usp_1 Professioneel
usp_3 Alle formaten
hq Hoge kwaliteit
Quadroflex 2 inch
Deel dit product met uw netwerk

Quadruplex 2 inch

Een van de meest bijzondere machines in onze collectie is de Ampex AVR -3 Quadruplex machine, in vakjargon ook wel 4-kops genoemd. Tot en met eind jaren '80 was dit een zeer gangbaar beeldbandformaat in de broadcast wereld.

In de hoogtijdagen stonden er op het registratiecentrum van het NOS Facilitair Bedrijf zeker tien Ampex VR-2000 en drie AVR-2 machines te draaien ten behoeve van studio-opnames. 's Avonds werden deze ingezet in de uitzending voor de publieke omroep. Het kenmerkende gierende geluid van het perslucht-gelagerde headwheel is echter al lang verdwenen van de werkvloer en heeft plaatsgemaakt voor als houtzaagmachines klinkende server-racks.

Onze AVR-3 is het meest recente type 2-inch machine van Ampex, gebouwd met militaire precisie en opgetrokken uit hoogwaardige componenten. Regelmatig ontvangen wij verzoeken van TV-archieven in binnen-en buitenland om materiaal op onze machine over te zetten. Er is namelijk nog maar een enkele werkende 2-inch machines in Europa te vinden en het is altijd de vraag of die het nog doet als je 'm nodig hebt. Ondanks bijna 40 jaar intensief gebruik staat onze machine nog prima te draaien dankzij het kundige onderhoud van onze technici.

Ampex-xsmall.jpg

Overzicht

Vraag prijs op Terug naar overzicht

Stel uw video, film en audio veilig voor de toekomst.
Digitaliseer nu!

Neem contact op

Wij werken o.a. voor:

Bekijk allen